tiistai 8. tammikuuta 2019

Blogosfääriin, mars!

Pitkän harkinnan jälkeen sain itseäni vihdoin niskasta kiinni ja päätin yhdistää kaksi rakasta harrastusta, oluet ja kirjoittamisen. Viime vuosina jälkimmäinen on jäänyt pahasti ensimmäisen varjoon, ja koska twitterissä hupsutteleminen on jo niin passé eikä kirjan kirjoittamiseen ole aikaa tai itsekuria, tuntui blogittaminen hyvältä välimuodolta.

Jos odotat näkeväsi hyviä, analyyttisiä ja syväluotaavia olutarvosteluja, suosittelen siirtymään asiantuntevimpien olutharrastajien blogeihin. Jos taas haluat viiltävän kriittisiä, ironisia ja itsereflektoivia tekstejä puoliammattimaisen alkoholistin elämästä, juomisesta ja yhteiskunnan tilasta - suosittelen silti siirtymään johonkin muuhun blogiin. Tässä blogissa tulee todennäköisesti olemaan semmoista dadaa, että Matti Nykänenkin olisi kateellinen.

Omassa lasissa pyörii suurimman osan ajasta IPA:t sen eri muodoissa, mutta en sylje kuppiin kuin korkeintaan joidenkin hapanoluiden kohdalla joita pyrinkin välttelemään kuin keskustahallitus vastuuta.

Cheers!

Klassikkoaloitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti